• voor 22.00 uur besteld, morgen in huis
  • exclusieve wijnen
  • altijd een goede deal

Waarom de Wijnbox?

Wijn is er om van te genieten. Maar waar vind je nou dat ene lekkere wijntje voor dat ene bijzondere diner met vrienden, een romantische avond voor twee, of gewoon een goede deal? Zoek niet langer, Wijnbox maakt een goede selectie voor jou! Zo heb je altijd exclusieve wijnen voor een scherpe prijs.

Naast onze scherpe aanbiedingen bieden wij ook online wijnboxen aan die telkens in een ander thema staan. Soms bevatten ze toppers van wijnen die gekozen zijn door grote namen in de wijnwereld, de andere keer bestaat de box volledig uit één type wijn. Hiermee weet je zeker dat je goed zit.

Zin om heerlijk lang te tafelen? Of heb je gewoon eens zin in iets anders dan de wijnen die je normaal kiest? Dan zit je goed bij onze momentboxen. In elke box vind je toppers die uitstekend passen bij het moment dat jij kiest. Zo heb jij meer tijd om te genieten!

Voor al onze boxen geldt dat er 6 flessen in zitten. Onze aanbiedingen en de Wijnboxen zullen regelmatig wisselen, dus kom zeker terug voor een kijkje op onze site. Wie weet vind je onze volgende keus in wijnen ook weer heerlijk!

Wat je smaak ook is, welk budget je hebt, voor elk moment heeft Wijnbox voor jou de wijn die je zoekt.

Proost!

Team Wijnbox